Název koření | Použití |
 |
Adamovo žebro | Grilování,pečení/ vepř. maso/ |
Americké brambory | Grilování a smažení brambor |
Aztécký poklad | Grilování,pečení |
Bramborák | Smažený bramborák |
Country | Grilování,pečení |
Česká sekaná | Příprava sekané a mletých mas |
Čína Cibus | Příprava číny a masových směsí |
Čína | Příprava číny |
Ďábelské koření | Grilování,pečení |
Fix sekaná | Přípravu sekané |
Grilované koleno | Pečená kolena |
Gulášové koření | Přípravu guláše |
Gyros | Příprava řecké speciality gyros |
Havana | Grilování,pečení |
Hungaria | Grilování,pečení |
Hranolky | Dochucení hranolek |
Játrové knedlíčky, paštiky | Dochucení knedlíčků a paštik |
Krkovice | Maso na gril |
Marináda (Goanská) | Marinování masa |
Palivec | Grilování,pečení |
Pečené kuře | Dochucení pečeného kuřete |
Rožnění | Rožnění masa |
Ryby | Dochucení ryb |
Staročeské koření | Staročeské pokrmy |
Suchá marináda GRILL | Marinování masa |
Svíčková | Dochucení svíčkové omáčky |
Thajský gril | Dochucení asijských pormů |
Vegeta | Dochucovací prostředek do polévek |
Vega houbová | Polévky, omáčky |
Vega papriková | Polévky, omáčky |
Zabíjačkové koření | Staročeská zabíjačka |
Zlaté kuře | Přípravu grilovaného a pečeného kuřete |